Iskoláknak

Oktatóeszközök tananyag támogatással
Iskoláknak

LEGO® Education
Iskoláknak

LEGO Education

Arduino Education
Iskoláknak

Makeblock
Iskoláknak

PlayMake
Iskoláknak


Arduino Education Tanári képzés a BMSZC-ben

Az idén ősztől elérhető “Bevezetés az elektronikába” című tanári kézikönyv felkészítő tréningeinek megrendezésére kerül sor Szeptember 16-án és 23-án, valamint Október 07-én a BMSZC-vel közösen. A képzés célja a tananyag áttekintésén túl, főképp az Arduino Starter Kit és az Arduino IoT Kit működési, használati, valamint módszertani ismereteinek elsajátítása lesz.   

Versenyfelhívás – IRODALMI MŰ ÁBRÁZOLÁSA LEGO ESZKÖZÖKKEL

Versenyfelhívás: „IRODALMI MŰ ÁBRÁZOLÁSA LEGO ESZKÖZÖKKEL” 3-5 fős csapatoknak Versenyfelhívás és jelentkezés… Beküldési határidő: 2021. február 21. Korcsoportok: I. 3-4. évfolyam II. 5-6. évfolyam III. 7-8. évfolyam Sok sikert kívánunk a versenyhez!  

Megérkezett a LEGO® Education legújabb terméke a BricQ Motion

Megérkezett egy újabb LEGO Education termék a BricQ ami meghódítja a fizika és technika órákat 2021-től az iskolákban. Egy kiváló eszköz gyakorlati STEAM megoldásokhoz, amely arra ösztönzi a tanulókat, hogy felfedezzék és megértsék a természettudományos összefüggéseket a gyakorlatok közben. A LEGO®  Education BricQ Motion az általánosiskola alsó és felső tagozatos tanulóit bevonja a STEAM-tanulásba, miközben […]