Makeblock

Makeblock eszközök az oktatásban
STEAM on board

Oktatói eszközök és tananyagok korcsoportok szerintÓvodai és alsó tagozatos oktatási eszközök

mTiny Discover Kit

Ismerje meg a Makeblock mTiny oktató robotot

Az mTiny egy kis kortól használható oktatórobot. Ennek segítségével a gyermekek már az óvodai évektől kezdve beleláthatnak a digitális világba. A hozzá tartozó “Tap Pen Controller” az mTiny robottal kombinálva egy olyan kódolási megoldás, amely fejleszti a gyermekek logikai gondolkodását és a problémamegoldó képességeit. Játékos módon életre kelti a számítógépes programozást. Kódkártyák és különféle témájú térképblokkok segítségével az mTiny kitűnő eszköz a gyerekeknek az interaktív, motívált és szórakoztató játékok és feladatok megoldásához. A folyamatosan frissített mTiny eszközkészlet elősegíti a tananyagok közötti kapcsolatokat, felkeltve a gyermekek érdeklődését más STEAM alapú tárgyak tanulására is.

Iskolai oktatási eszközök

Codey Rocky

Írd le az első kódsorodat Codey Rocky segítségével!

A Codey Rocky úgy egyesíti a hardvert a szoftverrel, hogy a gyerekek megismerhessék a programozást játék közben. Az blokk alapú és a Python programozást támogató mBlock szoftver használatával a Codey Rocky a kezdők számára is könnyűvé és játékossá teszi a programozás alapjait.


Halocode

Vezeték nélküli kompakt számítógép

A Makeblock Halocode egy kis fedélzeti számítógép beépített Wi-Fi-vel. A programozás oktatáshoz tervezett kompakt kialakítás az elektronikus modulok széles választékát integrálja egy eszközbe.


mBot Explorer Kit

Mi az Explorer Kit?

Az Explorer Kit a makeblock legnépszerűbb terméke egy fejlesztett mBot csomag, mely lehetővé teszi a gyermekek számára a LED pontmátrix képernyő testreszabását is.

Mint oktató és szórakoztató robot a mBot Explorer Kit már az alapoktól jól használható egyszerű készlet, aminek segítségével a kezdők számára is biztosítja a STEAM alapú tárgyak tanulását. A gyerekek különféle formájú robotokat építhetnek, és megtanulják, hogyan kell programozni a makeblock által biztosított grafikus programozó szoftverrel. A folyamat során a tanulók gyakorlati tapasztalatokat kapnak a mechanika, az elektronika, a vezérlő rendszerek és az informatika tudományok lenyűgöző világáról.


mBot Ranger

Az mBot Ranger egy 3 az 1-ben robotkészlet, amelyet STEAM oktatók és robotika rajongók számára terveztek. Három előre kidolgozott összeállítási formát tartalmaz, amelyek segítségével a gyermekek megismerik a Ranger gépi tervezését és működését. Az mBlock 5-el párosítva vizuális programozási élményt nyújt minden felhasználó számára.


mBot Ultimate 2.0

Az Ultimate 2.0 egy 10 az 1-ben oktatási robotkészlet, amely 550+ alkatrészt és elektronikus modult tartalmaz, ezekkel lehetővé teszi 10 különböző konstrukció készítését egy készletből. Az Ultimate 2.0 kiváló motorvezérléssel és nagy kompatibilitással rendelkezik Arduino eszközökkel, így különféle összetett projekt is megépíthetővé válik vele.


Laserbox Pro

A LaserBoxot kifejezetten oktatási céllal, iskolai környezetben történő használatra tervezték. Felhasználóbarát kialakítása és könnyedén kezelhető szoftvere lehetővé teszi az oktatók számára, hogy továbbfejlesszék a tanítás hatékonyságát, a tananyagot és az órákat egyszerű tervezési megoldásokkal gazdagítsák. A Laserbox egyszerű, szórakoztató és biztonságos a minden oktató és diák számára.