Makeblock mBot 2

Makeblock mBot 2

Makeblock mBot oktató robotcsomag

Cikkszám: P1010132
Korosztály: 8+ évesek

Izgalmas programozható robot diákok számára

STEM alapú oktató robotkészlet kezdőknek, a Scratch és a Python kódolás és elsajátításához. Az új mBot2 a már jól ismert és világszerte népszerű mBot frissített és továbbfejlesztett változata.

Strapabíró programozó robot a legújabb technológiával felszerelve

A 4 magos MCU WIFI és Bluetooth modulokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a Pythonban való programozást. A fémszerkezetben motorokkal és rengeteg érzékelővel az mBot2 számtalan interaktív és érdekes projekteket képes megvalósítani. Például az mBot2 intelligens hangszóróként is használható, lehetővé téve a robot számára, hogy felismerje és végrehajtsa a különféle hangparancsokat, így akár összetett feladatok is könnyedén megvalósíthatók vele.

A CyberPi egy hatékony és sokoldalú vezérlőegysége az mBot2-nek. Integrált érzékelői, színes kijelzője és Wi-Fi kommunikációs képességei lehetővé teszik a számítástechnika, a robotika, az adattudomány és a mesterséges intelligencia tantervi témáinak széles körű alkalmazását a tanterv más területeivel, például matematikával, fizikával.

Az mBot2-t több mint 60 különböző modullal bővítheti és egyszerre akár 10 különböző érzékelőt, motort, LED-et vagy más alkatrészt is csatlakoztathat.

Az mBot2 robot interaktív szoftveren keresztül segíti a gyerekeket a programozni. Oktatóanyagok és projektek segítségével a gyerekek a grafikus programozással ismerkedhetnek meg először és egyetlen kattintással használhatják a Scratch vagy az Arduino C programnyelvet is. Az mBlock szoftver PC-n és Mac-en is működik, és támogatja az Android és az iOS operációs rendszereket is. Az mBlock-al együtt az mBot2 hatékony eszköz arra, hogy a gyerekek kapcsolatba kerülhessenek technológiákkal, mint az AI (Mesterséges Intelligencia), az IoT és az Data Science.

Az mBot2 hosszú élettartamú beépített akkumulátort és alumíniumötvözetből készült fémanyagokat használ, ami robusztus és évekig tartós. Tökéletes tanulási eszköz iskolákba, szakképző intézményekbe, szakörökökön valamint a tehetséggondozásban.