Makeblock mBot Ultimate 2.0

Makeblock mBot Ultimate 2.0

Makeblock 10 az 1-ben oktatási robotkészlet

Cikkszám: 90040
Korosztály: 14+ évesek

Az Ultimate 2.0 egy 10 az 1-ben oktatási robotkészlet, amely 550+ alkatrészt és elektronikus modult tartalmaz, ezekkel lehetővé teszi 10 különböző konstrukció készítését egy készletből. Az Ultimate 2.0 kiváló motorvezérléssel és nagy kompatibilitással rendelkezik Arduino eszközökkel, így különféle összetett projekt is megépíthetővé válik vele. A három nagy teljesítményű kódolómotor lehetővé teszi, a robot könnyedén vegyen minden lépést. Vezeték nélkül vezérelheti robotját okos eszközökkel Bluetooth kapcsolaton keresztül.

A nagy teljesítményű MegaPi fő vezérlőpanellel felszerelt Ultimate 2.0 a magas szintű funkciók megvalósítását is könnyedén veszi. A MegaPi erős motorvezető képességgel rendelkezik, amely 10 szervó motort vagy 8 DC motort képes egyidejűleg meghajtani. Ideális választás különféle robotprojektekhez.

Az Ultimate 2.0 rengeteg alkatrésszel rendelkezik, amely több mint 550 mechanikai és elektronikai elemet tartalmaz, a funkciók átfogó skáláját kínálja, és mindent tartalmaz, amire ötletei megvalósításához szükség van. Lehetővé teszi az elektronikai és mechanikai tudás elsajátítását, 10 praktikus és érdekes építési forma áll rendelkezésre, köztük a Camera Dolly és a Robotic Bartender. A készíthető kombinációk lehetősége végtelen, valóban szabadjára engedheti a fantáziáját.