LEGO® Education BricQ Motion

LEGO® Education BricQ Motion

Egy kiváló eszköz gyakorlati STEAM megoldásokhoz, amely arra ösztönzi a tanulókat, hogy felfedezzék és megértsék a természettudományos összefüggéseket a gyakorlatok közben.

A LEGO®  Education BricQ Motion az általánosiskola alsó és felső tagozatos tanulóit bevonja a STEAM-tanulásba, miközben erőkkel, mozgással és interakciókkal kísérleteznek a sport témakörében.
A BricQ Motion egyszerű, gyakorlati tanulási élményt nyújt, amely kiváltja a tanulóknál az „aha” pillanatokat.

Általánosiskola - ALSÓ TAGOZATOSOKNAK

LEGO® Education BricQ Motion Technika készlet

LEGO® Education BricQ Motion Essential

A LEGO® Education BricQ Motion Technika készlet segítségével az alsó tagozatos diákok megismerhetik az erőket és a mozgást, miközben kísérleteket terveznek és végeznek.
A Train to Win tantervi egységben a diákok azzal kísérleteznek, hogy meghatározzák egy tárgy sebességét illetve irányát, ha ezt dobással vagy húzással akarják megváltoztatni.

Általánosiskola - FELSŐ TAGOZATOSAKNAK

LEGO® Education BricQ Motion Fizika készlet

LEGO® Education BricQ Motion Prime

A LEGO® Education BricQ Motion Fizika készlet a felső tagozatos diákokat bevonja, hogy alkalmazzák tudományos vizsgálati készségeiket, hogy bizonyítékot szolgáltassanak az objektum mozgásának változásáról az ereje és tömege alapján. A Science of Sports oktatási egységben Newton három mozgástörvényét alkalmazzák, amikor két tárgy ütközésével járó megoldást terveznek, fejlesztenek és optimalizálnak. A BricQ Motion Fizika eszközökkel zajló órákon kiemelt szerepe van a kísérletek bemutatásának és elemzésének, amivel a tanulók erősítik együttműködési és kommunikációs készségeiket egyúttal fejlesztik az érvelési technikáikat is.