LEGO® Education SPIKE™ Essential készlet

LEGO® Education SPIKE™ Essential készlet

A LEGO® Education SPIKE ™ Essential Set egy oktató robot készlet, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy izgalmassá tegye az általános iskolás tanulók számára a STEAM tanulást, gyakorlati feladatokon keresztül.

Ez a látszólag játékos tanulási élmény része a LEGO Education oktatási kontinuumnak, a történetmesélésen alapul, valamint a műveltséghez, a matematikához és a társadalmi-érzelmi fejlődéshez kapcsolódó speciális készségeket is fejleszti.

Ez a 449 darabból álló készlet tartalmaz egy kétportos intelligens hubot, 2 kis motort, LED-mátrixot és színérzékelőt. Életre kelti a diákok legkreatívabb alkotásait az általános iskola alsó tagozatán!

A programozási környezet blokkokban, ikonokon és egyszerű szavakon alapul, így már az általános iskola első éveiben is alkalmazható.
A SPIKE Essential 5 tematikus kategóriát tartalmaz a tanároknak, melyek 8 db 45 perces STEAM leckéből állnak, ezzel olyan ötleteket kínál a pedagógusoknak, amelyek előkészítés nélkül közvetlenül az órára vihetők.

Emellett értékelési sablonok és videók is rendelkezésre állnak a tanárok támogatására.

Végül a készlet 4 minifigurát tartalmaz, amelyek mindegyike egy -egy karaktert és egy meghatározott személyiséget képvisel, ezek lehetővé teszik a diákok számára, hogy elbeszélőkként jelenjenek meg egy-egy feladatnál.

Az eszköz jól használható alsó tagozaton, környezetismeret, fogalmazás, vizuális kultúra, technika, informatika tantárgyaknál, valamint projektheteknél tudják a pedagógusok beépíteni az óráikba. Jól használható motiválásra, felzárkóztatásra és tehetséggondozásra is.

Az eszköz és a módszertan megismeréséhez vegyék igénybe egynapos pedagógus továbbképzéseinket, melyekről részleteket találnak a https://hdidakt.hu/szakmai-tovabbkepzesek/ oldalon.

Bővebb információt a termékkatalógusban olvashat...