Mindstorms szimuláció – Virtual Robotics Toolkit

Oktatás szimulációval magyar nyelven!

A 60 napos ingyenes hozzáférési akció 2020 végén lezárult. Akik már használják vagy még csak most ismerkednének a robot szimulációval nekik a figyelmükbe ajánljuk a teljes körű 1 éves verziót!  A regisztrációt kitöltőknek megküldjük az ajánlatot és a részletes információkat.

Név:*
E-mail cím:*
Státusz:
Intézmény neve:
Intézmény címe (város):
Biztonsági ellenőrzés:

Jó robotprogramozást, kellemes hasznos időtöltést kívánunk!


A robotika remek módja a programozás megismerésének, és még hatékonyabb eszköz a STEM tantárgyak tanításához. A szimuláció hatékony eszköz annak megértéséhez, hogy a fizikai fogalmak, például az erő és a mozgás a valós életben hogyan is működik. A szimuláció hatékonyan támogatja a robot technika oktatását.

Hogyan működik?

Építs!

Élvezze az LDraw ™ alkotásait! A Virtuális Robotikcs Toolkit képes importálni a fájlokat, amelyeket számos ingyenes 3D modellező eszköz segítségével hozhat létre. Függetlenül attól, hogy a LEGO® Digital Designer ™, MLCAD vagy LDCad programmal modellez-e, egyszerűen importálja a modelljét, és készüljön fel a lenyűgözésre. Néhány perc alatt elkészítheti a saját alkotását egy fizikai szimulációban.

Programozz!

Ezután használja a LEGO® MINDSTORMS® EV3 programozási környezetet, hogy programokat írjon a virtuális robot irányításához, akárcsak az igazi. Ha ismeri a MINDSTORMS programozását, akkor már tudja, hogyan kell használni a szimulátorunkat.

Szimuláció!

A szimulátor korszerű fizikai motorja páratlan szintű realizmust biztosít. Kísérletezzen azzal, hogy a különböző fizikai erők hogyan hatnak a robotra, megváltoztathatja a játékfelület súrlódását, vagy összezavarhatja a gravitációval, hogy megnézze, hogyan viselkedik a robot súlytalan környezetben.

Hogyan használja?

Az alábbi videókból lépésről lépésre megismerheti a szoftver használatát.

Eszköztár

  • MINDSTORMS EV3 / NXT – Ultrahangos érzékelő
  • MINDSTORMS EV3 / NXT – Színérzékelő
  • MINDSTORMS EV3 / NXT – Érintésérzékelő
  • MINDSTORMS EV3 – Infravörös érzékelő
  • MINDSTORMS EV3 – Érintésérzékelő
  • EV3 Giroszkóp érzékelő
  • HiTechnic – Infravörös érzékelő
  • HiTechnic – Iránytű

Rendelés menete

Egy vásárolt szoftver egy számítógépre telepíthető föl és egy évig használható a liszensz.

Az egy év lejártával az meghosszabbítható.

A vásárlást követően, e-mailen keresztül küldünk egy letöltési linket, amin keresztül a szoftver letölthető, valamint egy aktiváló kódot, amit a telepítés után megadva a szoftver azonnal használhatóvá válik.

Az alapbeállítása a szoftvernek angol nyelvű, azonban a beállítások menüpontban ez megváltoztatható magyar nyelvre.