Magabiztosság növelése a STEAM tanulásban

Back to Híreink

Magabiztosság növelése a STEAM tanulásban

Alkoss, alakíts, fejlessz a SPIKE Prime segítségével!

Mivel az oktatók szerte a világon a diákok hibrid oktatásával foglalkoznak, még fontosabb az értelmi tanulási tapasztalatok biztosítása.

Már 40 éve a LEGO® Education oktatási megoldásait célzottan úgy fejlesztették ki, hogy növeljék a diákok motiváltságát és magabiztosságát.

A LEGO® Education SPIKETM Prime egy olyan STEAM oktatási eszköz az általános iskolások számára, amely feljogosítja a tanulókat a valós kihívások kezelésére szolgáló megoldások tervezésére, építésére és újjáépítésére. Függetlenül attól, hogy a tanulás az iskolában vagy otthonról történik, célzott játékok révén építheti ki a tanulók bizalmát a STEAM-tanulásban.

 

Mérési ötletek a LEGO Education SPIKE Prime robottal a kertészkedés támogatásához

Építsd újra a világot a LEGO® Education eszközeivel!

Találkozz Hannah-val. Hannah olyan, mint sok diák, aki élvezi a játék során történő tanulást – soha nem lát olyat, ami javíthatatlan lenne. Ha valami elromlik, tudja, hogy mindig újjáépítheti.
Ez az a fajta önbizalom, kitartás és ellenálló képesség, amely a céltudatos játék során jelentkezik. A LEGO® Education elkötelezett ezen készségek ápolására és fejlesztésére.
#RebuildTheWorld.

Legyél Te is olyan, mint Hannah!

Alkoss, alakíts, fejlessz – LEGO Education SPIKE Prime segítségével

Oktatási inspiráció LEGO Education SPIKE Prime segítéségével

 

Back to Híreink