• alapcsomag, szoftver, és Start projekt

  • "A LEGO® Education SPIKE™ Prime Set kéz a kézben jár a STEAM tanuló modullal 5-8. osztályosok számára. 

  • Színes LEGO DUPLO kockáival, figuráival, kerekeivel, ajtóival, ablakaival és alaplapjaival saját otthonukat, éttermet, buszmegállót, kórházat, tűzoltóállomást építhetnek meg. Fantáziájukat használva repülőgépet, tengeralattjárót,mesebeli állatokat hozhatnak létre a különböző elemekből és saját, egyedi, szórakoztató történeteket mesélhetnek.

  • Ez a "Korai tanulás" készlet a 90 darabos LEGO DUPLO® elemmel érkezik, beleértve a 40 db vadállatot, haszon- és háziállatokat, plusz a 4 db duplaoldalas inspirációs építőkártyát, melyek 8 különböző élőhelyet ábrázolnak, hogy segítsék a gyermekeket megérteni, hogy miben különböznek az állatok és hogy mely állatnak mire van szüksége a fennmaradás érdekében.

  • 44 darabos, különböző figurákat tartalmazó készlet, kezdve a családtagokkal (anyuka, apuka, testvér, nagyszülők stb.) majd folytatva a különböző foglalkozásokkal, mint rendőr, doktor, szakács és tanár, stb.

  • Vonat és vasúti pálya építő szett, a óvodai oktatásban a programozás logikai alapelemeinek elsajátításához. A Kódoló Expressz szett minden gyermek természetes kíváncsisága felől közelíti meg a programozói logika világát. Technológiák, mérnöki tudományok, művészet és matematika, mind ott rejtőznek ebben a kreatív építőszettben és a vasútmodellezés világában.

  • A Vidámpark (STEAM Park) szett  minden gyermek természetes kíváncsisága felől közelíti meg a tudomány világát. Technológiák, mérnöki tudományok, művészet és matematika, mind ott rejtőznek ebben a kreatív építőszettben és a vidámpark játékainak világában.

  • BricQ Motion Prime - Vonzó gyakorlati eszköz a STEAM tanuláshoz.

Kövess minket a Facebookon

H-Didakt Kft.

cím: 1162 Budapest, Délceg u. 32.
tel.: +36 (30) 3744-500
e-mail: info@hdidakt.hu

TECHNIKAI SEGÍTSÉG

Ha bármi kérdése, kérése van termékeinkkel illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken:

Telefonon: +36 (30) 3744 500
Email-ben: info@hdidakt.hu

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the SPIKE logo and MINDSTORMS are trademarks of the LEGO Group. Used with permission. © 2020 The LEGO Group.