Bemutatkozó

Üdvözöljük Honlapunkon!

Cégünket 2008-ban olyan oktatásban tapasztalt pedagógusokkal alapítottuk, akik a képzés hatékonyságának fejlesztéséi lehetőségeit elsősorban a motiváció és a gyakorlati tapasztalatok erősítésében látják.
Két külön divíziót működtetünk.

  • A fejlesztőeszközök és fejlesztőjátékok forgalmazása elsősorban óvodák és iskolák részére
  • A tanműhelyi felszerelések fejlesztése és forgalmazási a gyakorlati szakképző helyek részére. Ezen eszközein kínálatát megtalálják a
    www.tanmuhely.hdidakt.hu oldalunkon

Elsőként olyan eszközkészlet megismertetését tűztük ki célul, mint a játékairól méltán világhírű és nálunk is ismert, a LEGO.
LEGO Education márkanév alatt megjelenő, intézmények számára fejlesztett oktatási és fejlesztő eszközcsomagok és a hozzájuk tartozó fejlesztő- és oktatóprogramok viszont még nem elterjedtek hazánkban.

LEGO Education LEGO Mindstorms Education LEGO Education

Az eszközökhöz és módszerekhez ma a leginkább pályázatok útján lehet forrást találni, ebben szeretnénk aktív segítséget nyújtani az intézményeknek, óvodáknak, általános- és középiskoláknak.

A LEGO EDUCATION olyan, tanulást segítő megoldásokat fejleszt, melyek betekintést nyújtanak tudomány és technológia rövid történetébe, miközben a tanulás folyamatát egy élménnyé teszik. A termékeinket úgy terveztük, hogy a kísérletekben résztvevő diákok aktív közreműködésüknek köszönhetően első kézből, saját bőrükön szerzett tapasztalatokkal fejlesszék a szerkezetekkel, azok működésével, valamint a programozási technikákkal kapcsolatos ismereteiket.

Az önálló felfedezés izgalma

A LEGO Education megoldásai olyan gyakorlati tanulási technikákon alapulnak, melyek segítik a diákokat, hogy elsajátítsák a dinamikus tanulás képességét. Ahelyett, hogy egyszerű memorizálásra bátorítana, a diákokat olyan kihívás elé állítja, melyek arra késztetik őket, hogy használják a képzeletüket, javítsák a probléma-megoldó készségüket, valamint a másokkal való együttműködésre is késztet. Így a diákok átélhetik az önálló felfedezés izgalmát, valamit olyan létfontosságú készségekre tehetnek szert, mely jövőbeli sikerük záloga lehet.

Köszönjük, hogy ellátogatott oldalunkra!
Kérjük, tekintse meg kínálatunkat!

Kopasz Anikó ügyv. ig.
H-Didakt Kft.