LEGO® Education Óvodáknak

LEGO® Education óvodáknak

Az óvodások mindig készen állnak arra, hogy felfedezzék a körülöttük lévő világot. A LEGO Education óvodásoknak kifejlesztett játékai segítenek abban, hogy az egymás közötti kommunikáció és együttműködés segítségével, a közös játékon keresztül ismerjék és tanulják meg az őket körülvevő világot.


Vidámpark – STEAM Park

Termékkatalógusban >>>

 A Vidámpark szett (STEAM Park) a gyermekek természetes kíváncsiságán és érdeklődésén alapul. Ezen kreatív játék révén a korai tudomány, technológia, a mérnöki munka, a művészet és a matematika világának létrehozására, felfedezésére és vizsgálatára nyílik lehetőség. A Vidámpakr szett lehetőségei szinte végtelenek, mivel számtalan szórakoztató játékkal és jelenettel ismerkedhetnek meg a gyermekek építkezés közben, a speciálisan összeállított LEGO® DUPLO® téglák segítségével. A Vidámpark (STEAM Park) minden használata során a gyerekek szórakoztató és érdekes módon találkozhatnak a fogaskerekek, a mozgás, a mérés és a problémák megoldását, megimerését célzó játékos feladatokkal.

  • 295 LEGO® DUPLO® tégla (fogaskerekekkel, sínekkel, csigákkal, csónakokkal és számokkal)
  • 8 kétoldalas inspirációs kártya, 16 modellel
  • STEAM Park – oktatói anyag 8 STEAM órával ingyenesen letölthető
  • 5 aktivitási ötletkártya a játékos tanuláshoz
  • Az online tanulásra épülő mini animációk választéka

Kódoló Expressz – Coding Express

Termékkatalógusban >>>

Vonat és vasúti pálya építő szett (Coding Express), a óvodai oktatásban a programozás logikai alapelemeinek elsajátításához. A Kódoló Expressz szett minden gyermek természetes kíváncsisága felől közelíti meg a programozói logika világát. Technológiák, mérnöki tudományok, művészet és matematika, mind ott rejtőznek ebben a kreatív építőszettben és a vasútmodellezés világában.
Letölthető tanári útmutató >>>

Játék hangulatokkal – Build Me “Emotions”

Termékkatalógusban >>>

A hangulatok megértését segíti ez a játékos taneszköz. A hangulatok közti hasonlóságokat és különbségeket figyelhetik meg, játékos úton tanulhatják. Kártyák segítenek az alapkarakterek felépítésében, amelyek módosíthatóak, vagy újra és újra felépíthetőek!

  • A hangulatok felismerése és megértése
  • Saját érzékenység fejlesztése
  • Együttműködés

Betűk – Letters

Termékketalógusban >>>

A LEGO® Education Betűk készlettel a gyerekek játszva tanulják meg a betűket és ismerkednek meg a szavak világával. Könnyedén játékosan ahogy a LEGO® DUPLO® téglák inspiráló világától már megszoktuk.

A betűk a szivárvány színeiben segítik a betük és szavak felismerésének készségét.

Én egy szövegblokk vagyok. Kattints a szerkesztés gombra a szöveg megváltoztatásához. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megjelent az új 2021/22 LEGO Education Katalógus

A sok újdonságot, ötletet és információt tartalmazó katalógus megtekinthető és letölthető az alábbi linken: 2021/22 LEGO Education Katalógus

LEGO DUPLO® Betűk szetthez magyar ékezetek

A 45027 LEGO DUPLO® ABC szetthez kiegészítő készletet kínálunk magyar ékezetekkel!  

Óvodai készségfejlesztés LEGO Education eszközökkel – Miskolc

„Óvodai készségfejlesztés LEGO Education eszközökkel” workshop Miskolci óvodapedagógusoknak 2019 március 27

Kifutott termékek

Büfé szett – Cafe+

Termékkatalógusban >>>

A készlet összeállítható ételeket és fizetőeszközt tartalmaz.
A gyerekek egy menükártya alapján rendelhetnek és állíthatják össze a kért ételt, majd a játék fizetőeszközökkel ki is fizethetik az, szintén a menükártya alapján.

Játszótér készlet – Playground

Termékkatalógusban >>>

A gyerekeket körülvevő világ mindig is a legérdekesebb játékok közé fog tartozni. Ezzel a készlettel elmesélhetik, eljátszhatják játszótéri élményeiket.