LEGO Education

LEGO az oktatásban

A LEGO Education a különböző korosztályok számára kínál játékos, de komoly az adott korosztály számára legfontosabb kompetenciákat erősítő és fejlesztő oktatási segédleteket és azokhoz célzott feladatokat.


LEGO Education hivatalos oldala >>>

Óvodáknak

A LEGO ® Oktatási megoldások a korai, ovodai tanuláshoz használják a korai matematika, a tudomány és a nyelvtudás világának megnyitását a kisgyermekek számára. Támogassa a felfedezés és a kutatás iránti érdeklődést, hogy a legfiatalabbak olyan szociális és érzelmi készségekkel gyarapodhassanak, amelyek életre keltik a sikeres tanulást.

Általános iskoláknak

A LEGO ® Oktatási megoldások az általános iskola számára. Érdekes, gyakorlati tapasztalatokra támaszkodva a hallgatóknak meg kell vizsgálniuk a legfontosabb STEM koncepciókat, és összekapcsolnák őket a valós életjelenséggel. A megoldások a tanulókkal együtt fejlődnek, mivel megoldják a problémákat, és felfedezik, hogy a tudomány, a technológia, a mérnök és a matematika hogyan befolyásolja mindennapi életüket.

Középiskoláknak

A LEGO ® oktatási megoldások a középiskolák számára. A hallgatókkal együtt fejlődnek, mivel minden szinten részt vesznek, olyan gyakorlati tapasztalatokat nyújtva, amelyek ösztönzik a kommunikációt, a kreativitást, az együttműködést és a kritikai gondolkodási készségeket - így sikeresek lehetnek korosztályukban, hogy megfelelően képzett digitális polgárai és vezetői lehessenek a jövő nemzedék számára.