A koronavírussal kapcsolatban

Back to Híreink

A koronavírussal kapcsolatban

Kedves Partnerünk!

Szeretnénk tájékoztatni a koronavírus cégünket és vásárlóinkat érintő hatásairól!

A vírus megjelenése már az egész világban változásokat eredményezett a termelésben és a piaci folyamatokban, melyek hatása nálunk is érezhető.

KÉRJÜK OLVASD EL!

  • A kormányhatározattal összhangban, nem indítunk kontaktórás továbbképzéseket a vírusveszély ideje alatt. Távoktatási formában, illetve digitális platformok használatával igény esetén megszervezhetők a képzések.
  • A cégünket ért változások leginkább a szállítási folyamatokban lesznek tetten érhetők, ami annyit jelent, hogy elképzelhetők lesznek fennakadások egyes termékeknél, illetve csúszások a kiszállításnál.
  • Kérjük az oktatási intézményeket, hogy rendelés esetén jelezzék, hogy mikor és ki tudja átvenni a kiszállításra kerülő eszközöket!
  • Legfontosabbnak kollégáink és ügyfeleink egészségét tartjuk. Cégünk számos óvintézkedést hozott a munkatársak és az üzleti partnerek védelmére, valamint az üzletmenet biztosítására.
  • Szigorú higiéniai intézkedéseket vezettük be, beleértve a partnerkapcsolatokat is. Betiltottunk mindazokat a személyes egyeztetéseket, amik digitális útra terelhetők. Munkatársaink, számára egészségvédelmi eszközöket (pl. egyszer használatos kesztyűt, szájmaszkot, fertőtlenítők, stb…) biztosítunk.
  • Bizonytalan időre felfüggesztjük a személyes átvétel lehetőségét raktárunkból!

Természetesen mi mindent megteszünk, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel tudjuk átvészelni ezt az időszakot, de van, amit nem tudunk befolyásolni.

Köszönjük segítő együttműködésüket, egyben sok erőt és egészséget kívánunk az előttünk álló rendkívüli időszakhoz.

H-Didakt
csapata

Back to Híreink