Back to Híreink

EuroSkills Graz 2021

A WorldSkills Europe és az EuroSkills Graz Szervezőbizottság ma hivatalosan is bejelentette,  az EuroSkills Graz időpontjárt :2021. szeptember 22–26.

Az esemény eredetileg 2020 szeptemberére volt tervezve, de a Covid-19 járvány miatt kétszer is elhalasztották.

Az EuroSkills Graz 2021 csapata átfogó Covid-19 megelőzési koncepciót dolgozott ki a jelenleg hatályos előírásoknak megfelelően annak érdekében, hogy az eseménynek 2021 szeptemberében otthont adhasson.

EuroSkills Graz 2021  a Schwarzl Freizeitzentrum Centerben kerül sor, amely 15 km-re található Graz központjától.

Az átütemezett eseményről további információk a www.euroskills2021.com  címen érhetők el.

Dita Traidas, a WorldSkills Europe elnöke elmondta: „Mint minden fontosabb nemzetközi esemény, a világjárvány is jelentősen befolyásolta a grazi EuroSkills esemény tervezését és megrendezését. Hihetetlenül hálásak és büszkék vagyunk az EuroSkills Graz csapatára, akik fáradhatatlanul és szoros együttműködésben dolgoztak a WorldSkills Europe-nál annak biztosításában, hogy továbbra is tovább vezessük a WorldSkills mozgalmat ilyen bonyolult körülmények között.

“Hálásak vagyunk az EuroSkills Graz 2021 szurkolóinak erőteljes elkötelezettségéért, és nagy reményekkel várjuk, hogy minden ellenére, amit átéltünk, idén szeptemberben ismét Európa legjobb Skills rendezvénye lesz.”

Back to Híreink